Kauppa vanha

Marian Joulupukit on esiintyjätoimisto Marian Helmien palvelu, joka välittää esiintymistaitoisia ja kokeneita joulupukkeja kotiin sekä tilaisuuksiin. Pukkikoulutuksemme käyneet Joulupukit ovat valmiina ilahduttamaan kaikenikäisiä joulun juhlijoita.

Osta Joulupukin vierailu kotiin suoraan verkkokaupastamme. Maksunvälittäjänä toimii turvallinen Paytrail-maksupalvelu: käytössäsi ovat kaikki yleiset verkkopankki- ja korttimaksutavat sekä lasku/osamaksuvaihtoehto.

Suuosituimmat ajat varataan nopeasti, joten tilaa Joulupukki ajoissa!

Alueet ja hinnat 24.12.2020:

Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Hyvinkää, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hämeenlinna, Kouvola, Kuopio, Tampere, Turku

Ajankohta Hinta
klo 10-12   70 €
klo 12-14   90 €
klo 14-16 110 €
klo 16-18 120 €
klo 18-20 110 €
klo 20-21   80 €
Muu päivä 100 €

Pikkujoulut ja yritystilaisuudet sopimuksen mukaan laskutuksella. Kysy tarjousta kotisivujen lomakkeella!

🎅 Joulupukki lähtee matkaan vain ehdottoman terveenä ja kiinnittää huomiota turvaväleihin sekä käsihygieniaan. Pukki voi vierailla myös esimerkiksi ulko-ovella, pihalla tai terassilla. Mainitse toiveesi lisätietojen antamisen yhteydessä (lasten tietojen jälkeen). 🎅
UUSI PALVELU TULOSSA: Rakennamme parhaillaan Joulupukin pajaa, joten pian onnistuu myös livepuhelu pukin kanssa sekä vierailu pajalla. Ilmoitamme lisätietoja viimeistään 7. joulukuuta.

Verkkokaupan palvelut

Näytetään kaikki 14 tulosta