Tilaa Joulupukki yrityksen pikku-
jouluihin tai muihin tilaisuuksiin

Tee varauspyyntö

Esiintymistaitoinen Joulupukki yrityksen pikkujouluihin tai muihin tapahtumiin

Tarvitsetteko joulumielen tuojaa tapahtumaanne? Kaipaako yrityksenne hauskaa ohjelmanumeroa pikkujouluihin? Haluaisitteko kauppanne vetonaulaksi Joulupukin, joka ilahduttaa kaikenikäisiä asiakkaita?

Marian Joulupukit välittää tilaisuuteenne ammattitaitoisen Joulupukin toiveidenne mukaisesti. Yrityspukkimme esiintyvät mm. kauppakeskuksissa, marketeissa, joulujuhlissa, pikkujouluissa, päiväkodeissa ja hoitokodeissa.

Kaupoissa vierailun kesto on yleensä 4-8 tuntia, pikkujouluissa ja muissa tilaisuuksissa 30 minuuttia. Pukkimme ovat sanavalmiita ja kielitaitoisia, ja monella heistä on myös erityistaitoja, kuten laulu, soitto, stand up ja juontaminen.

Yrityspukkimme ovat esiintymistyössään tottuneet matkustamaan, joten vaikka valtaosa heistä asuu pääkaupunkiseudulla, yrityspukin tilaaminen toiselle paikkakunnalle ei tuota ongelmia. Välitämme pukkeja ympäri Suomea.

Suosituimmat ajat varataan nopeasti, joten varaa pukkisi ajoissa.

Joulupukkimme terveiset


Miksi valita Marian Joulupukki?


Ammattitaito

Yrityspukkimme ovat Marian Helmien esiintyjätoimiston näyttelijöitä: heillä on muun esiintymiskokemuksen lisäksi monen vuoden kokemus Joulupukkina toimimisesta kauppakeskuksissa ja yritystilaisuuksissa.

Koulutus

Koulutamme kaikki Joulupukki-esiintyjämme. Koulutuksesta vastaa 30 vuotta Joulupukkina toiminut esiintymisen ammattilainen. Koulutuksessa päähuomiossa on ihmisten kohtaaminen ja huomioiminen, viihteellistä puolta unohtamatta.

Asukokonaisuus

Joulupukkimme ovat perinteisiä ja uskottavia paitsi olemukseltaan myös asukokonaisuudeltaan.

Tee varauspyyntö tai kysy lisää


Asiakaspalvelumme on nopeaa: saatte tarjouksen yritysvierailusta aikailematta.

Mikä Marian Joulupukit?

Marian Joulupukit on esiintyjätoimisto Marian Helmien palvelu, joka välittää esiintymistaitoisia ja kokeneita joulupukkeja sekä kotiin että erilaisiin tilaisuuksiin. Haluamme omalta osaltamme tehdä joulustanne sujuvan, lämminhenkisen ja perinteisen juhlan, ja teemme kaikkemme, jotta olisitte tyytyväisiä palveluumme.


Joulun taikaa, hyvää aikaa!


Maria Yli-Kojola
044 281 8818
marian.joulupukit@gmail.com