Marian Joulupukit on esiintyjätoimisto Marian Helmien palvelu, joka välittää esiintymistaitoisia ja kokeneita joulupukkeja kotiin sekä tilaisuuksiin. Helsingin Katajanokalle on rakennettu myös Joulupukin paja: Joulupukilta voi tilata videopuhelun tai jouluisen videotervehdyksen musisointeineen. Lisäksi voit tulla perheesi kanssa tapaamaan Joulupukkia pajalle – muistoksi saatte ammattikuvaajan ottamat laadukkaat kuvat vierailusta. Pukkikoulutuksemme käyneet Joulupukit ovat valmiina ilahduttamaan kaikenikäisiä joulun juhlijoita.

Osta Joulupukin vierailu kotiin tai muu palvelu suoraan verkkokaupastamme. Maksunvälittäjänä toimii turvallinen Paytrail-maksupalvelu: käytössäsi ovat kaikki yleiset verkkopankki- ja korttimaksutavat sekä lasku/osamaksuvaihtoehto.

Suosituimmat ajat varataan nopeasti, joten tilaa Joulupukki ajoissa! 

Joulupukin vierailu aattona

Alueet ja hinnat 24.12.2020

Helsinki Vantaa, Espoo, Kauniainen,
Kirkkonummi, Hyvinkää, Tuusula,
Kerava, Järvenpää, Hämeenlinna,
Kouvola, Kuopio, Tampere,
Turku

🎅 Joulupukki lähtee matkaan vain ehdottoman terveenä ja kiinnittää huomiota turvaväleihin sekä käsihygieniaan. Pukki voi vierailla myös esimerkiksi ulko-ovella, pihalla tai terassilla. Mainitse toiveesi lisätietojen antamisen yhteydessä (lasten tietojen jälkeen). 🎅

Pikkujoulut ja yritystilaisuudet sopimuksen mukaan laskutuksella. Kysy tarjousta kotisivujen lomakkeella!

Videopuhelu Joulupukille

Jäisiköhän poikkeusoloista erikoinen ja hauska lapsuusmuisto, kun Joulupukkikin oli etänä WhatsAppin tai Teamsin kautta? Varaa oma aikasi kalenterista! Ajat ovat varattavissa 10 minuutin välein ja puhelu kestää noin 5 minuuttia.

Kerro lisätiedoissa puhelinnumero tai sähköposti, johon Joulupukki ottaa suoraan pukin pajalta yhteyttä joko WhatsAppin tai Teamsin kautta. Voit myös antaa Joulupukille etukäteistietoa lapsista, esimerkiksi nimet ja iät. Puhelu onnistuu suomeksi ja englanniksi, erikseen sovittaessa myös ruotsiksi. Huomioithan muualta kuin Suomesta soitettaessa, että ajat ovat Suomen aikaa.

Asiakaspalaute 30.11.2020 (Katariina Pesonen ja syntymäpäiväsankari Hugo 6 v):

“Erityiskiitos pukille vielä lauantain videopuhelusta! Oli hienoa nähdä, miten tämän “hieman” villin poikaporukan sai hiljaiseksi edes hetkeksi! Ja kuinka jokaista vähän jännitti kertoa pukille lahjatoiveista. Vielä illalla nukkumaan mennessä muisteltiin puhelua Korvatunturille. Vanhemmilta myös kiitosta pukin rauhallisesta esiintymisestä ja olemuksesta!”

Valitse haluamasi aika varauskalenterista ja siirry ostamaan tuote >

syyskuu 2021
ma ti ke to pe la su
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
Vierailu ja kuvaus Joulupukin pajalla

Tule perheesi tai ystäviesi kanssa tapaamaan Joulupukkia! Ammattikuvaaja ottaa teistä pukin kanssa kuvia, ja saatte kaksi digitaalista kuvaa muistoksi vierailusta. Vierailu toteutetaan suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. 

Vierailun kesto kuvauksineen on noin 20 minuuttia. Jokaiselle perheelle varataan oma aika, minkä lisäksi desinfioimme pinnat kuvausten välissä.

Joulupukin paja sijaitsee Helsingin Katajanokalla osoitteessa Merikasarminkatu 12. Pajalle on helppo tulla, sillä raitiovaunu 4 pysähtyy suoraan pajan edessä ja pysäkki on linjan viimeinen. Lähistöllä on myös parkkipaikkoja.

Valitse haluamasi aika varauskalenterista ja siirry ostamaan tuote >

syyskuu 2021
ma ti ke to pe la su
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Räätälöity videotervehdys 

Haluaisitteko perheellenne räätälöidyn laadukkaan joulutervehdyksen suoraan Joulupukin pajalta? Moni ei ehkä tiedä, mutta Joulupukki on menestynyt myös Idols-laulukilpailussa, ja muutaman minuutin video sisältääkin lisäksi pukin musisointia. Video toteutetaan toiveiden mukaan yksilöllisesti, joten laitathan lisätietoihin toiveesi siitä, mitä haluaisit Joulupukin huomioivan. Voisikohan pukki esimerkiksi kiittää tai muistuttaa lapsia jostakin asiasta?

Joulutervehdys musisointeineen voidaan toteuttaa myös ruotsiksi tai englanniksi. Tee tilaus ajoissa, viimeistään 21.12., niin video ehtii aatoksi perille. Lähetämme tervehdyksen sähköpostilla.

Tilaa Joulupukki kotiin

Copyright © 2021 Marian Joulupukit. Business One Page | Developed By Rara Theme Powered by: WordPress