Marian Joulupukit on esiintyjätoimisto Marian Helmien palvelu, joka välittää esiintymistaitoisia ja kokeneita joulupukkeja kotiin sekä pikkujouluihin ja muihin joulunajan tilaisuuksiin. Pukkikoulutuksemme käyneet Joulupukit ovat valmiina ilahduttamaan kaikenikäisiä joulun juhlijoita.

Osta Joulupukin vierailu kotiin suoraan verkkokaupastamme. Maksunvälittäjänä toimii turvallinen Paytrail-maksupalvelu: käytössäsi ovat kaikki yleiset verkkopankki- ja korttimaksutavat sekä lasku/osamaksuvaihtoehto.

Suosituimmat ajat varataan nopeasti, joten tilaa Joulupukki ajoissa! 

Joulupukin vierailu aattona

Alueet ja hinnat 24.12.2021

Helsinki
Vantaa,
Espoo,
Kauniainen,
Kirkkonummi,
Hyvinkää,
Tuusula,
Kerava,
Järvenpää,
Hämeenlinna,
Kouvola,
Kuopio,
Tampere,
Turku

🎅 Joulupukki lähtee matkaan vain ehdottoman terveenä ja rokotettuna sekä kiinnittää huomiota käsihygieniaan. Pukki voi vierailla halutessanne myös esimerkiksi pihalla tai terassilla. Myös etäyhteys onnistuu erikseen sovittaessa.

Pikkujoulut ja yritystilaisuudet sopimuksen mukaan laskutuksella. Kysy tarjousta kotisivujen lomakkeella!

Videopuhelu Joulupukille

Joulupukin tapaaminen onnistuu nyt myös etänä esimerkiksi WhatsAppin, Teamsin tai Zoomin kautta. Puhelu kestää noin 5-10 minuuttia. Varaa oma aikasi osoitteesta: marian.joulupukit@gmail.com. 

Kerro viestissä puhelinnumero tai sähköposti, johon Joulupukki ottaa suoraan yhteyttä toivomananne ajankohtana. Voit myös antaa Joulupukille etukäteistietoa lapsista, esimerkiksi nimet ja iät. Puhelu onnistuu suomeksi ja englanniksi, erikseen sovittaessa myös ruotsiksi. Huomioithan muualta kuin Suomesta soitettaessa, että ajat ovat Suomen aikaa.

Asiakaspalaute 30.11.2020 (Katariina Pesonen ja syntymäpäiväsankari Hugo 6 v):

“Erityiskiitos pukille vielä lauantain videopuhelusta! Oli hienoa nähdä, miten tämän “hieman” villin poikaporukan sai hiljaiseksi edes hetkeksi! Ja kuinka jokaista vähän jännitti kertoa pukille lahjatoiveista. Vielä illalla nukkumaan mennessä muisteltiin puhelua Korvatunturille. Vanhemmilta myös kiitosta pukin rauhallisesta esiintymisestä ja olemuksesta!”

Tilaa Joulupukki kotiin

Copyright © 2022 Marian Joulupukit. Business One Page | Developed By Rara Theme Powered by: WordPress